Marjanne Staal-106 uitsnede klein formaat.jpgGeboeid door de sfeer 
Mijn naam is Marjanne Staal en ik ben geboren op 18 december 1959. Na jarenlang met plezier in de reclamewereld te hebben gewerkt was ik, na een periode van ziekte en persoonlijke verliezen, toe aan een nieuwe richting in mijn leven. Ik besloot de opleiding te gaan volgen voor uitvaartverzorgster, een vak waar ik al langer in geïnteresseerd was. Van kinds af aan liep ik regelmatig over begraafplaatsen en was ik geboeid door de sfeer die er hing.

Betekenisvol op een kwetsbaar moment
Na de opleiding ben ik op 1 januari 2004 gestart met mijn bedrijf in uitvaartverzorging, waarbij de persoonlijke begeleiding centraal staat. In mijn werk als uitvaartverzorgster spreken vooral het persoonlijke contact met nabestaanden en het betekenisvol bezig zijn met mensen op een kwetsbaar moment van hun leven mij aan. Ze bij te kunnen staan en ze zo nodig de praktische zaken uit handen te nemen. In de dagen na het overlijden en tijdens de uitvaart ben ik hun enige aanspreekpunt en heb ik elke dag persoonlijk contact met hen.

Al meer dan 12,5 jaar
In de zomer van 2016 was ik al weer 12,5 jaar werkzaam als uitvaartverzorger en ik vind het elke dag weer mooi om te merken dat dit vak echt bij me past. Ik doe dit werk met betrokkenheid en dat schenkt zo veel voldoening.

Kennismaken ›

Overlijden melden?

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Bel  06 109 669 39


‘Wat een mooie en waardevolle ervaring dat ik samen met jou mijn oma in het ziekenhuis heb kunnen verzorgen en aankleden.’
Ria

Meer reacties van nabestaanden ›