Kennismaken

Het komt steeds vaker voor dat mensen hun wensen rond hun uitvaart al tijdens hun leven besproken of beschreven willen hebben. En dat zijn niet alleen mensen die ziek zijn, soms zijn dat ook mensen die gezond zijn en in het volle leven staan. Samen bespreken we dan hun vragen en wensen en desgewenst zetten wij die voor hen op papier. Dat kan een hele geruststelling zijn.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek

U mag ons altijd benaderen voor meer informatie, een vrijblijvend (voor)gesprek of een nadere kennismaking. In een persoonlijk gesprek kunnen ook gevoelens van angst rondom begraven en cremeren besproken worden. Door er samen over te praten kunnen angsten worden weggenomen en allerlei fabeltjes worden ontzenuwd. Zo denken bijvoorbeeld nog veel mensen dat ze opgegeten worden door de wormen als ze kiezen voor begraven. Of dat een lichaam uit de kist wordt gehaald voordat de crematie plaatsvindt. Dat zijn allemaal angsten die van invloed kunnen zijn bij het maken van de juiste keuzes.
Gesprek aanvragen ›

Boekje "Mijn Uitvaart Wensen"

Een handig hulpmiddel bij het vormgeven van een uitvaart is het formulier “Mijn Uitvaart Wensen”. De vragen en antwoorden die daar in staan zijn op zich al een informatiebron van de keuzes die gemaakt moeten worden bij een uitvaart. Dit formulier sturen wij u op aanvraag graag vrijblijvend toe.
Mijn uitvaartwensen aanvragen ›

Uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten dan betekent dat niet dat u de uitvaart ook door dat bedrijf moet laten uitvoeren. U bent er vrij in om een uitvaartondernemer in te schakelen die bij u en uw behoeftes past. Als u hier meer informatie over wilt dan kunt u - ook vooraf - vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen ›

 

Overlijden melden?

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Bel 06 109 669 39


‘Het is goed geweest dat je onze uitvaart voor ons op papier gezet hebt. Nu kunnen we het loslaten en verder gaan met leven.’
Piet en Ineke


Ben ik wel voldoende verzekerd? Wat vergoedt mijn verzekering eigenlijk? Dit soort vragen beantwoorden we graag voor u, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.